Bedreiging

Bent u door de politie verhoord of aangehouden of heeft u een dagvaarding of gerechtsbrief ontvangen omdat u wordt verdacht van bedreiging? Bedreiging kan met een wapen zoals een vuurwapen of een mes, maar ook schriftelijk per dreigbrief of elektronisch als dreigmail. De bij Strafrechtadvocatenwijzer aangesloten advocaten hebben uitgebreide ervaring met geweldsmisdrijven zoals bedreiging en kunnen daarom vakkundig bijstaan voor de beste verdediging, ook pro deo.

Gratis intakegesprek
Weten wat u kan verwachten en wie u het beste kan helpen? Bel 03 808 3719 voor een gratis intakegesprek. De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden.

ls-advocaten-geweldsdelict-1

Bedreiging – Strafrecht

Bedreiging is het dreigen met – in de meeste gevallen – fysiek geweld of de dood tegen een persoon, diens naasten of eigendommen. Niet iedere bedreiging is strafbaar. Daarnaast is het zo dat een bedreiging ook schriftelijk, telefonisch of via e-mail geuit kan worden. Ook dan moet het feit bewezen kunnen worden. Ingeval van bedreiging kan de procureur des Konings een boete of een gevangenisstraf vorderen. 

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 03 808 3719 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafrecht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrechtadvocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in heel België.

  België-goot-dik

  Pro deo-advocaat

  Vaak is het mogelijk om verkeerszaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, op pro deo-basis.

  Ga terug naar hoofdpagina Strafbare feiten