Moord en doodslag

Word u verdacht van moord of doodslag (al dan niet met het oogmerk om te doden) en zit u in voorarrest? Of u schuldig bent of niet, doet er voor ons niet toe. De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer hebben het strafrecht als voorkeurmaterie en hebben ruime ervaring met geweldsdelicten. Wij staan u altijd met raad en daad bij, ook pro deo. Neem in een zo’n vroeg mogelijke fase contact met ons op!

Gratis intakegesprek
Weten wat u kan verwachten en wie u het beste kan helpen? Bel 03 808 3719 voor een gratis intakegesprek. De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden.

ls-advocaten-geweldsdelict-1

Wordt u verdacht van moord en doodslag?

Als u verdacht wordt van een moord of doodslag, dan wordt u in voorarrest genomen. Het komt vaak voor dat niet de verdachte zelf, maar iemand anders een advocaat zoekt voor de verdachte. Levensdelicten zijn ingrijpende misdrijven. De straffen kunnen hoog zijn. Mogelijke straffen zijn: gevangenisstraf, soms een werkstraf en een boete. Maar ook vrijspraak behoort tot de mogelijkheden.

In ieder geval heeft u te maken met een serieuze confrontatie met justitie. De ervaren advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer zorgen voor de juiste verdediging, goede begeleiding bij het proces en het maximaal haalbare resultaat.

De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer behandelen onder andere de volgende zaken:

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 03 808 3719 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafrecht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrechtadvocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in heel België.

  België-goot-dik

  Pro deo-advocaat

  Vaak is het mogelijk om verkeerszaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, op pro deo-basis.

  Ga terug naar hoofdpagina Strafbare feiten