Opzettelijke slagen en verwondingen met de dood tot gevolg

Wordt u verdacht van opzettelijke slagen en verwondingen met de dood tot gevolg? Heeft u al een dagvaarding of gerechtsbrief ontvangen? Of u schuldig bent of niet, doet er voor ons niet toe. Strafrechtadvocatenwijzer heeft als voorkeurmaterie strafrecht en heeft ruime ervaring met geweldsdelicten. Wij kunnen u daarom uitstekend bijstaan in uw verdediging voor justitie.

Gratis intakegesprek
Weten wat u kan verwachten en wie u het beste kan helpen? Bel 03 808 3719 voor een gratis intakegesprek. De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden.

ls-advocaten-geweldsdelict-1

Strafrecht

Opzettelijke slagen en verwondingen is het opzettelijk toebrengen van verwondingen of pijn of andere schade tegen het lichaam van een persoon gericht. In het strafrecht wordt onderscheid gemaakt tussen opzettelijke slagen en verwondingen met de dood tot gevolg zonder de intentie te doden, en met voorbedachte rade (dit laatste heet opzettelijke doodslag). Indien u hiervan verdacht wordt, heeft u te maken met een serieuze confrontatie met justitie. Strafrechtadvocatenwijzer kan uw verdediging zo spoedig mogelijk organiseren.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 03 808 3719 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafrecht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrechtadvocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in heel België.

  België-goot-dik

  Pro deo-advocaat

  Vaak is het mogelijk om verkeerszaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, op pro deo-basis.

  Ga terug naar hoofdpagina Strafbare feiten