Fiscale misdrijven

Is uw onderneming door de bijzondere belastinginspectie bezocht? Bent u als bedrijfsleider benaderd voor huiszoekingen? Heeft u geprobeerd om belasting te ontduiken? Heeft u een dagvaarding of gerechtsbrief ontvangen en heeft u bijgevolg behoefte aan deskundige en effectieve bijstand door een advocaat? Neem dan direct contact op met Strafrechtadvocatenwijzer.

Gratis intakegesprek
Weten wat u kan verwachten en wie u het beste kan helpen? Bel 03 808 3719 voor een gratis intakegesprek. De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden.

ls-advocaten-financieel

Fiscale misdrijven

Indien de problemen met de belastingdienst bestaan uit geschillen die niet kunnen worden opgelost met een belastingadvies, is het raadzaam om een advocaat in te schakelen. Dit kan variëren van belastingprocedures tegen aanslagen tot het voeren van uw verdediging in een fraudezaak bij de strafrechter. Het is verstandig advies in te winnen alvorens te discussiëren met de fiscus. Tijdig deskundig juridisch advies is raadzaam en kan u veel geld besparen. Een advocaat geeft u bijstand van het begin tot het eind van het proces. Regelmatig wordt een zaak buitenrechtelijk opgelost door middel van een minnelijke schikking. Is een proces niet te vermijden, dan is vrijspraak voor uw advocaat het doel of anders het streven naar ‘damage control’.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 03 808 3719 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafrecht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrechtadvocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in heel België.

  België-goot-dik

  Pro deo-advocaat

  Vaak is het mogelijk om verkeerszaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, op pro deo-basis.

  Ga terug naar hoofdpagina Strafbare feiten