Werkwijze

Vragen over het strafrecht en contact met een advocaat
Via deze website kunt u informatie krijgen over het Belgische strafrecht. Ook kunt u via deze site een strafrechtadvocaat selecteren die zich heeft toegelegd op het strafrecht en die kantoor houdt bij u in de buurt.

Zoekt u een strafrechtadvocaat? Bel de Strafrecht Intakebalie 03 808 3719
U kunt gratis mailen of bellen met de Strafrecht Intakebalie via 03 808 3719 (bel gratis). De juristen van de intakebalie staan u graag te woord om uw contactaanvraag op te nemen. Op werkdagen zijn wij van 08:00 tot 18:00 uur geopend.

De juristen van de Strafrecht Intakebalie helpen u bij het selecteren van de juiste strafrechtadvocaat en het doorgeven van uw contactaanvraag.

Belangrijke informatie over de Strafrecht Intakebalie
Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat bij de Strafrecht Intakebalie geen strafrechtadvocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim – zoals die gelden voor advocaten – niet van toepassing zijn op uw contacten per e-mail en/of per telefoon met de Strafrecht Intakebalie. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 03 808 3719 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Direct contact met een advocaat? Kies uw advocaat uit het overzicht

  Wanneer u een vraag of zaak heeft voor een strafrechtadvocaat dan kunt u via deze website kiezen uit de deelnemende advocaten en advocatenkantoren. Deze advocaten en advocatenkantoren zijn van elkaar en van deze website geheel onafhankelijk. Alle advocaten hebben het strafrecht als voorkeurmaterie, zijn ervaren op het gebied van het strafrecht, en zijn lid van de Orde van Vlaamse Balies.

  Pro deo-advocaat

  Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, altijd op pro deo-basis.

  België-goot-dik

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafrecht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in strafrecht.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrechtadvocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in heel België.