Strafbare feiten

Zowel bedrijven als particulieren kunnen in aanraking komen met justitie. U kunt als slachtoffer, getuige en als verdachte (eventueel minderjarig) met het strafproces te maken hebben. Klik hier voor alle situaties. Wanneer u wordt verdacht van een strafbaar feit, kan dat veel impact voor u hebben. Een verdenking is mogelijk voor allerlei strafbare feiten. Kunt u uw rijbewijs behouden wanneer u bent aangehouden wegens te hard rijden? Heeft een strafblad invloed op mijn carriëre? Kan ik als eigenaar van een onderneming aansprakelijk zijn voor een economisch misdrijf?

De rol van een strafrechtadvocaat

Als u wordt verdacht van een strafbaar feit kan dat uiteraard terecht zijn, maar het gebeurt ook regelmatig dat mensen ten onrechte worden verdacht. In beide gevallen is het raadzaam dat u in een zo vroeg mogelijke fase contact opneemt met Strafrechtadvocatenwijzer. Een advocaat met het strafrecht als voorkeurmaterie zal vervolgens uw belangen behartigen en u vertellen wat u kunt verwachten. Een advocaat is een vertrouwenspersoon, een beroepsgeheimhouder. Samen met u zal hij zoeken naar ontlastend materiaal.

Gratis intakegesprek
Weten wat u kan verwachten en wie u het beste kan helpen? Bel 03 808 3719 voor een gratis intakegesprek. De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden.

Strafbare feiten

De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer behandelen vrijwel alle soorten strafbare feiten, onder andere:

Klik hieronder voor meer informatie:

Onze werkwijze
Een advocaat strafrecht aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer zal uw belangen behartigen en uw verdediging oppakken. Hij zal u voorlichten over wat u kunt verwachten. Meer informatie over onze werkwijze kunt u verkrijgen bij de Strafrecht Intakebalie, bel met 03 808 3719 (bel gratis, van 08:00 tot 18:00 uur).

Vrije keuze advocaat strafrecht
Als u bent aangehouden krijgt u van overheidswege een advocaat toegewezen. U heeft het echter altijd recht om zelf de strafrechtadvocaat te kiezen van uw voorkeur. Neem daarvoor contact met ons op. Wij hebben in elke regio van Vlaanderen een kantoor en onze ervaren advocaten hebben het strafrecht als voorkeurmaterie. Er zit dus altijd wel een advocaat bij u in de buurt en kunnen de advocaten u bij verdenking van alle mogelijke strafbare feiten uitstekend bijstaan.

Pro deo-advocaat
Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, waar mogelijk altijd op pro deo-basis.

De Strafrecht Intakebalie
Mail direct uw vraag of bel onze intakebalie:
Bel met 03 808 3719
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 18:00 uur

Al uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.
Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar de juiste strafrechtadvocaat doorgezonden voor een kosteloze eerste 
evaluatie. Een van de advocaten neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bel kosteloos en vrijblijvend

Stel direct uw vraag

Gespecialiseerd in strafrecht

Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in strafrecht.

7 dagen per week bereikbaar

U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

Ook pro deo mogelijk

Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

Landelijk advocaten netwerk

Met onze aangesloten strafrechtadvocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in heel België.

België-goot-dik
Z

Specialisten in strafrecht

Z

Conform gedragsregels OVB

Z

Advocaten in gans België