Grooming

Wordt u verdacht van grooming? Heeft u afspraken gemaakt via internet met jongeren van onder de 16 jaar, of heeft u minderjarigen seksueel benaderd via internet? De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer zijn gespecialiseerd in zedenmisdrijven en kunnen u daarom uitstekend bijstaan in uw verdediging voor justitie, ook pro deo.

Gratis intakegesprek
Weten wat u kan verwachten en wie u het beste kan helpen? Bel 03 808 3719 voor een gratis intakegesprek. De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden.

ls-advocaten-zeden

Grooming is een (zeden-)misdrijf

Wanneer u wordt veroordeeld wegens grommig kan de rechter u een gevangenisstraf  opleggen of een geldboete. U heeft dus te maken met een serieuze confrontatie met justitie. Schakel dan ook direct de expertise in van een advocaat met ervaring in zedenmisdrijven om samen met hem of haar uw verdediging voor te bereiden.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 03 808 3719 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafrecht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrechtadvocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in heel België.

  België-goot-dik

  Pro deo-advocaat

  Vaak is het mogelijk om verkeerszaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, op pro deo-basis.

  Ga terug naar hoofdpagina Strafbare feiten