Drugssmokkel

U bent strafbaar wanneer u drugs bezit, produceert, verhandelt of smokkelt. Bent u aangehouden omdat u drugs gesmokkeld heeft? Of heeft u buiten uw eigen wil om drugs gesmokkeld? De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer zijn gespecialiseerd in drugsmisdrijven. Zij kunnen u daarom uitstekend bijstaan in uw verweer tegen de verdenking van de Procureur des Konings. Bent u zelf niet de verdachte? Dan kunt u ook voor familie of vrienden een advocaat inschakelen.

Gratis intakegesprek
Weten wat u kan verwachten en wie u het beste kan helpen? Bel 03 808 3719 voor een gratis intakegesprek. De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden.

ls-advocaten-drugs

Drugssmokkel

Drugssmokkel is het transporteren van verboden middelen van het ene land naar het andere. Allerlei verdovende middelen vallen onder het woord drugs. Drugssmokkel is in elk land strafbaar gesteld. Vaak gelden er hoge straffen voor drugssmokkel. Tot zelfs aan de doodstraf toe. Daarnaast wordt er nauwelijks onderscheid gemaakt tussen de smokkel van softdrugs en harddrugs.

Ook het onvrijwillig smokkelen van drugs is drugssmokkel. Zo kan het zijn dat iemand verboden middelen in uw bagage heeft verstopt. Ook in dat geval is het raadzaam tijdig een gespecialiseerde advocaat in te schakelen.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 03 808 3719 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafrecht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrechtadvocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in heel België.

  België-goot-dik

  Pro deo-advocaat

  Vaak is het mogelijk om verkeerszaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, op pro deo-basis.

  Ga terug naar hoofdpagina Strafbare feiten