Gevaar veroorzaken op de weg

Bent u door de politie aangehouden wegens gevaarlijk rijden? Of heeft u bijvoorbeeld agressief gereden? Heeft u een dagvaarding ontvangen of een minnelijke schikking van de procureur des Konings waar u het niet mee eens bent? Strafrechtadvocatenwijzer heeft als voorkeurmaterie strafrecht en heeft ruime ervaring met het verkeersrecht en de verkeerswetgeving. Wij kunnen u dus vakkundig bijstaan in uw verdediging, ook pro deo.

Gratis intakegesprek
Weten wat u kan verwachten en wie u het beste kan helpen? Bel 03 808 3719 voor een gratis intakegesprek. De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden.

verkeersdelict-600x400-1

Verkeersrecht

Agressief rijgedrag is volgens de wet verboden. De wet verbiedt om u zodanig te gedragen dat er gevaar op de weg wordt veroorzaakt of dat er gevaar veroorzaakt kan worden, of dat het verkeer op de weg door uw gedrag wordt gehinderd of kan worden gehinderd. Strafrechtadvocatenwijzer kan uw verdediging zo spoedig mogelijk organiseren. De aangesloten advocaten hebben uitgebreide kennis van het verkeersstrafrecht en en staan u bij om goede en effectieve rechtvaardigingsgronden voor te dragen bij het bepleiten van uw strafzaak.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 03 808 3719 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafrecht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrechtadvocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in heel België.

  België-goot-dik

  Pro deo-advocaat

  Vaak is het mogelijk om verkeerszaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, op pro deo-basis.

  Ga terug naar hoofdpagina Strafbare feiten