Tarieven pro deo-advocaat

Pro deo-advocaat strafrecht
De advocaat kijkt altijd samen met u of u in aanmerking kunt komen voor tweedelijnsbijstand, ook wel pro deo genoemd. De inschakeling van een pro deo-advocaat strafrecht is dan vrijwel kosteloos voor u. De kosten van deze pro deo-advocaat worden in geval van pro deo vaak geheel of grotendeels vergoed door de overheid.

Rechtshulp voor iedereen
Strafrechtadvocatenwijzer heeft als overtuiging dat rechtshulp voor iedereen toegankelijk moet zijn. U komt in aanmerking voor pro deo als uw inkomen en vermogen onder een bepaalde grens liggen. Klik hier voor het overzicht. U bent dan meestal alleen een kleine eigen bijdrage verschuldigd aan de advocaat.

Via Strafrechtadvocatenwijzer kunt u daarom altijd rechtshulp verkrijgen van een ervaren strafrechtadvocaat ongeacht de hoogte van uw inkomen.

Tarieven – Advocaten strafrecht
Ook als u niet in aanmerking zou komen voor pro deo, wordt u altijd vooraf geinformeerd over de kosten. Centraal staat steeds het belang van de zaak en de wensen van de client. Deze factoren leiden door gezamenlijk overleg tot een passende vergoeding voor de te verrichten diensten.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 03 808 3719 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Direct contact met een advocaat? Kies uw advocaat uit het overzicht

  Wanneer u een vraag of zaak heeft voor een strafrechtadvocaat dan kunt u via deze website kiezen uit de deelnemende advocaten en advocatenkantoren. Deze advocaten en advocatenkantoren zijn van elkaar en van deze website geheel onafhankelijk. Alle advocaten hebben het strafrecht als voorkeurmaterie, zijn ervaren op het gebied van het strafrecht, en zijn lid van de Orde van Vlaamse Balies.

  Pro deo-advocaat

  Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, altijd op pro deo-basis.

  België-goot-dik

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafrecht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in strafrecht.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrechtadvocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in heel België.