Uw situatie bij strafbare feiten

Iedereen kan in aanraking met politie en justitie komen. Dat geldt niet alleen voor een particulier, maar ook voor een bedrijf. Als verdachte (eventueel minderjarig), maar ook als getuige of als slachtoffer. Indien u wordt verdacht van het plegen van een strafbaar feit, kan dit grote gevolgen voor u hebben. Wat betekent een strafrechtelijke vervolging bijvoorbeeld voor het behoud van uw baan? Hoe krijgt u een ingetrokken rijbewijs weer terug nadat u wegens rijden onder invloed bent tegengehouden?

Gratis intakegesprek
Weten wat u kan verwachten en wie u het beste kan helpen? Bel 03 808 3719 voor een gratis intakegesprek. De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden.

Neem altijd een ervaren strafrechtadvocaat

Als u wordt verdacht of gedagvaard bent voor een strafbaar feit, dan kan dat terecht zijn. Het gebeurt echter regelmatig dat mensen ten onrechte worden verdacht. In beide gevallen is het raadzaam dat u in een zo vroeg mogelijke fase contact opneemt met een ervaren strafrechtadvocaat via Strafrechtadvocatenwijzer.

Onze werkwijze

Een advocaat strafrecht aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer zal uw belangen behartigen en uw verdediging oppakken. Hij zal u voorlichten over wat u kunt verwachten. Onze advocaten zijn dan ook vertrouwenspersonen, gebonden door het beroepsgeheim. Meer informatie over onze werkwijze kunt u verkrijgen bij de Strafrecht Intakebalie, bel 03 808 3719 (van 08:00 tot 18:00 uur).

Strafrechtadvocatenwijzer zorgt voor de juiste verdediging, goede begeleiding bij het proces en het maximaal haalbare resultaat.

Vrije keuze advocaat strafrecht

Als u bent aangehouden krijgt u van overheidswege een advocaat toegewezen. U heeft echter altijd het recht om zelf uw strafrechtadvocaat te kiezen. Neem daarvoor contact met ons op. Onze kantoren vindt u in heel Vlaanderen. Onze advocaten behandelen alle soorten strafzaken.

Situaties

Klik hieronder voor meer informatie in verband met uw situatie:

Bel kosteloos en vrijblijvend

Stel direct uw vraag

Gespecialiseerd in strafrecht

Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in strafrecht.

7 dagen per week bereikbaar

U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

Ook pro deo mogelijk

Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

Landelijk advocaten netwerk

Met onze aangesloten strafrechtadvocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in heel België.

België-goot-dik
Z

Specialisten in strafrecht

Z

Conform gedragsregels OVB

Z

Advocaten in gans België