Valsheid in geschrifte

Heeft u een dagvaarding of een gerechtsbrief ontvangen omdat u verdacht wordt van het plegen van valsheid in geschrifte? Heeft u documenten aangepast op een manier dat het verboden is? Heeft u geprobeerd om de belasting te ontduiken? De bij Strafrechtadvocatenwijzer aangesloten advocaten hebben het strafrecht als voorkeurmaterie en hebben uitgebreide ervaring met zaken betreffende valsheid in geschrifte. Daarom kunnen de advocaten u uitstekend bijstaan in uw verdediging, ook pro deo.

Gratis intakegesprek
Weten wat u kan verwachten en wie u het beste kan helpen? Bel 03 808 3719 voor een gratis intakegesprek. De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden.

ls-advocaten-fraude

Valsheid in geschrifte

Valsheid in geschrifte wordt gestraft met straffen tot vijftien jaar cel. Het maakt daarbij uit of de persoon een openbaar ambtenaar is of een burger. Wanneer het gaat om een grote zaak kan het zo zijn dat er sprake is van een misdaad en het assisenhof moet oordelen over de strafbaarheid. Andere zaken worden door de correctionele rechtbank behandeld.

Een gespecialiseerde advocaat van Strafrechtadvocatenwijzer kan u bijstaan in zaken bij zowel de correctionele rechtbank als het assisenhof.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 03 808 3719 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafrecht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrechtadvocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in heel België.

  België-goot-dik

  Pro deo-advocaat

  Vaak is het mogelijk om verkeerszaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, op pro deo-basis.

  Ga terug naar hoofdpagina Strafbare feiten