Drugsproductie

Bent u verhoord of aangehouden door de politie omdat u thuis cannabis (hennep) kweekt? Is uw hennepplantage opgerold? Heeft u een dagvaarding of een gerechtsbrief ontvangen omdat u drugs als cannabis of xtc heeft geproduceerd? Of bent u betrokken bij een bedrijfsmatige vorm van drugsproductie? Wat uw situatie ook is, de met drugsmisdrijven ervaren advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer kunnen u uitstekend bijstaan in uw verdediging, ook pro deo.

Gratis intakegesprek
Weten wat u kan verwachten en wie u het beste kan helpen? Bel 03 808 3719 voor een gratis intakegesprek. De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden.

ls-advocaten-drugs

Drugswet – strafrechtadvocaat

De drugswet maakt een onderscheid tussen cannabis en andere illegale drugs. Aan cannabisbezit, cannabisgebruik en zeker aan kweek van cannabis, hennep of wiet kan altijd een straf vasthangen. De wet maakt onderscheid tussen minderjarigen en meerderjarigen. U loopt dus het risico op een serieuze confrontatie met justitie. Een strafrechtadvocaat kan uw verdediging zo spoedig mogelijk organiseren. Bij verdenking van een drugsmisdrijf is het van groot belang om altijd een advocaat in te schakelen. De straffen kunnen namelijk bijzonder zwaar zijn.

Harddrugs

Naast het kweken van cannabis zijn ook andere vormen van drugsproductie verboden. U kunt daarbij denken aan een xtc-lab, waarin xtc-pillen gemaakt worden. Hierbij gaat het dan om harddrugs, waarbij er dikwijls ook zwaarder gestraft wordt.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 03 808 3719 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafrecht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrechtadvocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in heel België.

  België-goot-dik

  Pro deo-advocaat

  Vaak is het mogelijk om verkeerszaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, op pro deo-basis.

  Ga terug naar hoofdpagina Strafbare feiten