Opzettelijke slagen en verwondingen

Heeft de politie u verhoord of aangehouden wegens slagen en verwondingen? Heeft u opzettelijk iemand willen verwonden of willen slaan? Bent u inmiddels al in het bezit van een dagvaarding of een gerechtsbrief? De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer hebben het strafrecht als voorkeurmaterie en hebben uitgebreide ervaring met geweldsdelicten. Daarom kunnen zij u uitstekend bijstaan in uw verdediging voor justitie, ook pro deo.

Gratis intakegesprek
Weten wat u kan verwachten en wie u het beste kan helpen? Bel 03 808 3719 voor een gratis intakegesprek. De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden.

ls-advocaten-geweldsdelict-1

Opzettelijke slagen en verwondingen – advocaat 

Opzettelijke slagen en verwondingen is het opzettelijk toebrengen van verwondingen of pijn of andere schade aan het lichaam van een persoon. U kunt een aantal jaren gevangenisstraf opgelegd krijgen. Strafrechtadvocatenwijzer kan uw verdediging zo spoedig mogelijk organiseren.

Wanneer u slachtoffer bent geworden van mishandeling, raden wij u aan om direct naar de politie te gaan. Niet alleen om aangifte te doen, maar ook om het vaststellen en het vastleggen van het letsel.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 03 808 3719 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafrecht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrechtadvocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in heel België.

  België-goot-dik

  Pro deo-advocaat

  Vaak is het mogelijk om verkeerszaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, op pro deo-basis.

  Ga terug naar hoofdpagina Strafbare feiten