Moord en straf

Word u verdacht van moord? Dan is de kans groot dat u in voorarrest zit in de periode van verhoor tot aan de uitspraak van de rechter. Of u nu schuldig bent of niet, de advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer staan u met raad en daad bij, ook pro deo. Wij adviseren u om in een zo vroeg mogelijke fase contact op te nemen met onze Strafrecht Intakebalie.

Gratis intakegesprek
Weten wat u kan verwachten en wie u het beste kan helpen? Bel 03 808 3719 voor een gratis intakegesprek. De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden.

ls-advocaten-geweldsdelict-1

Moord en straf

Moord is het op onwettige wijze opzettelijk en met voorbedachte rade een ander van het leven beroven. Moord is een zeer ernstig misdrijf en de wet legt daarvoor zware straffen op. Mogelijke straffen die u kunnen worden opgelegd zijn een gevangenisstraf en internering. Uiteraard is ook vrijspraak mogelijk.

Voorarrest

ls u wordt verdacht van moord, dan wordt u in voorarrest genomen. Het komt vaak voor dat niet de verdachte, maar iemand anders een advocaat voor u zoekt. U loopt dus het risico op een serieuze confrontatie met justitie. Een advocaat via Strafrechtadvocatenwijzer kan uw verweer zo spoedig mogelijk organiseren.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 03 808 3719 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafrecht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrechtadvocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in heel België.

  België-goot-dik

  Pro deo-advocaat

  Vaak is het mogelijk om verkeerszaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, op pro deo-basis.

  Ga terug naar hoofdpagina Strafbare feiten