Economische misdrijven

Bent u verhoord of aangehouden of heeft u een dagvaarding of een gerechtsbrief ontvangen omdat u zich bijvoorbeeld niet heeft gehouden aan de wettelijke openingstijden van uw winkel of omdat uw beroepschauffeur zich niet heeft gehouden aan de rij- en rusttijden? In die gevallen gaat het om een economisch misdrijf. Economische misdrijven zijn misdrijven die een economische insteek hebben. Of u schuldig bent of niet maakt voor ons niet uit, de advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer staan u met raad en daad bij, ook pro deo.

Gratis intakegesprek
Weten wat u kan verwachten en wie u het beste kan helpen? Bel 03 808 3719 voor een gratis intakegesprek. De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden.

ls-advocaten-financieel

Economische misdrijven

‘Economische misdrijven’ is een brede term waaronder talloze strafbare feiten vallen. Wanneer u verdacht wordt van een economisch misdrijf, is het mogelijk dat u gedagvaard wordt. U loopt dus het risico op een serieuze confrontatie met justitie. Wanneer u wil voorkomen dat de continuïteit en reputatie van uw onderneming wordt geschaad, raden wij u aan om direct contact met ons op te nemen.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 03 808 3719 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafrecht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrechtadvocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in heel België.

  België-goot-dik

  Pro deo-advocaat

  Vaak is het mogelijk om verkeerszaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, op pro deo-basis.

  Ga terug naar hoofdpagina Strafbare feiten