Gewapende overval

Bent u door de politie verhoord of aangehouden of heeft u een dagvaarding of een gerechtsbrief ontvangen omdat u geweld heeft gebruikt bij een diefstal? Heeft u een winkel overvallen? Of heeft u op straat bewapend een diefstal gepleegd op een persoon? Of u schuldig bent of niet, maakt voor ons niet uit; de advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer zullen u altijd met raad en daad bijstaan bij uw verdediging, ook pro deo.

Gratis intakegesprek
Weten wat u kan verwachten en wie u het beste kan helpen? Bel 03 808 3719 voor een gratis intakegesprek. De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden.

ls-advocaten-fraude

Straffen geweld

Een geweldsdelict houdt in dat er een vorm van geweld gebruikt wordt, of dat er gedreigd wordt met geweld. Het kan zijn dat u voor deze feiten voor de rechter moet verschijnen.

Een gewapende overval

Een gewapende overval is een diefstal die gepaard gaat met het gebruik van enige hulpmiddelen (wapens). Een gewapende overval kan gepleegd worden op een winkel, bedrijf of woning.
Een gewapende overval is een serieuze misdaad en wordt zwaar gestraft. Het is van belang tijdig een goede advocaat in te schakelen.
Ook familieleden of vrienden kunnen voor een verdachte een advocaat inschakelen, wanneer de verdachte gearresteerd is of in voorarrest zit.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 03 808 3719 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafrecht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrechtadvocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in heel België.

  België-goot-dik

  Pro deo-advocaat

  Vaak is het mogelijk om verkeerszaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, op pro deo-basis.

  Ga terug naar hoofdpagina Strafbare feiten