Snelheidsovertredingen

Bent u door de politie verhoord of aangehouden wegens te hard rijden? Heeft de politie uw rijbewijs ingetrokken? Bent u op dit moment in het bezit van een dagvaarding of een gerechtsbrief? De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer hebben het strafrecht als voorkeurmaterie en beschikken over uitgebreide ervaring met verkeerswetgeving. Wij staan u altijd bij in uw verdediging, of u schuldig bent of niet, ook pro deo.

Gratis intakegesprek
Weten wat u kan verwachten en wie u het beste kan helpen? Bel 03 808 3719 voor een gratis intakegesprek. De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden.

verkeersdelict-600x400-1

Verkeerswetgeving

Tot een bepaalde maximale snelheid krijgt u meestal een geldboete. Vaak ontvangt u dan een minnelijke schikking. Door te betalen, koopt u uw vervolging af. Bij een grove overschrijding van de maximumsnelheid wordt onmiddelllijk door de politie uw rijbewijs ingevorderd. De politie is daartoe wettelijk verplicht. Het rijbewijs wordt dan doorgestuurd naar de procureur des Konings die beslist of hij tot inhouding van het rijbewijs overgaat. Uw zaak wordt in ieder geval aan de politierechtbank voorgelegd. De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer kunnen u hierbij vakkundig bijstaan.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 03 808 3719 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafrecht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrechtadvocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in heel België.

  België-goot-dik

  Pro deo-advocaat

  Vaak is het mogelijk om verkeerszaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, op pro deo-basis.

  Ga terug naar hoofdpagina Strafbare feiten