Over ons

Strafrechtadvocatenwijzer.be is een gezamenlijk initiatief van diverse individuele strafrechtadvocatenkantoren in Vlaanderen en Brussel die op deze website zijn vermeld. Met een groot aantalvestigingen door heel Vlaanderen en Brussel zijn zij altijd bij u in de buurt en bovendien optimaal bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur.

De beste verdediging

Elke aangesloten advocaat van Strafrechtadvocatenwijzer staat voor professionaliteit, ervaring en een daadkrachtige aanpak die u van een goede strafpleiter mag verwachten met het strafrecht als voorkeurmaterie. Met een doelgerichte aanpak van uw strafzaak, ook pro deo. Neem contact op.

De advocaat strafrecht doet er alles aan om uw strafzaak tot een goed einde te brengen. Samen met u gaat hij voor een maximale verdediging. De ervaren strafrechtadvocaten kennen het strafrecht en de interpretatie hiervan als geen ander. Ook wanneer u slachtoffer of benadeelde bent van een strafbaar feit kunt u een bij Strafrechtadvocatenwijzer aangesloten advocaat inschakelen. De advocaten begeleiden u bij het verhalen van de schade op de dader.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 03 808 3719 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Pro deo-advocaat

  Strafrechtadvocatenwijzer heeft als overtuiging dat rechtshulp voor iedereen toegankelijk moet zijn. De advocaten verlenen onder bepaalde voorwaarden juridische tweedelijnsbijstand.

  België-goot-dik

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafrecht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in strafrecht.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrechtadvocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in heel België.