Advocaat Robbie Dewaele

Advocaat Robbie Dewaele

Liebaartstraat 120 8792 Waregem

Over advocaat Robbie Dewaele

Robbie Dewaele is sinds 2005 advocaat aan de balie te Kortrijk en heeft reeds jaren een bijzondere affiniteit met het strafrecht.

Hij was nog geen 10 jaar advocaat of hij behandelde in eigen naam reeds meerdere assisenzaken. Mr. Dewaele is echter bedreven in alle vormen van het strafrecht. Hij staat klaar voor zowel slachtoffer als verdachte en kan u bijstaan voor iedere rechterlijke instantie.

Onmiddellijk na de verplichte stage startte hij zijn eigen advocatenkantoor in Anzegem. Door freelance te werken voor verschillende kantoren en advocaten deed hij veel juridische ervaring op.

Nadat hij in 2013 een associatie met meerdere advocaten oprichtte realiseerde hij in 2017 zijn droom. Hij kocht een eigen pand in zijn geliefde stad Waregem en startte daar zijn eigen kantoor: Asigno Advocaten. Dit kantoor wilt hij laten uitgroeien tot een begrip in West Vlaanderen.

Meester Dewaele onderscheidt zich door zijn warme en cliëntvriendelijke aanpak. Laagdrempeligheid en kwaliteit staan daarbij centraal.

Hij staat klaar voor al uw kleine en grote juridische problemen en zet zich er met volle overtuiging voor in om tot een oplossing om maat te komen.

Zijn uitgebreide ervaring en kennis met de verschillende procedures en kanten van het strafrecht zijn zijn sterkste punten.

Meester Dewaele zorgt ervoor dat op voorhand altijd correcte prijsafspraken worden gemaakt, zodat partijen aan het einde van de procedure niet voor ongewenste verassingen komen te staan.

Meester Dewaele behartigt eveneens pro-deozaken indien de voorwaarden daarvoor voldaan zijn.

Advocaat Robbie Dewaele is werkzaam bij

 Advocatenkantoor Asigno Advocaten

Advocatenkantoor Asigno Advocaten

Waregem

Asigno Advocaten is een jong en dynamisch kantoor dat zich toespitst op verschillende takken van het recht, met een bijzondere expertise in het strafrecht en verkeerszaken…

Bekijk kantoor

België-goot-dik

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 03 808 3719 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafzaken

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrecht advocaten hebben wij een landelijke dekking in heel Nederland.

  België-goot-dik