Advocaat Lisa-Marie Parmentier

Advocaat Lisa-Marie Parmentier

Coupure Rechts 88 9000 Gent

Over advocaat Lisa-Marie Parmentier

Advocate Lisa-Marie Parmentier heeft haar vakbekwaamheid opgebouwd tijdens een jarenlange ervaring bij een groot advocatenkantoor in Antwerpen. Zij volbracht haar Master in de Rechten aan de universiteit van Gent met een onderscheiding. Haar stage heeft zij vervuld aan de Antwerpse Balie en zij won de publieksprijs in de befaamde pleitwedstrijd Ridder René Victor.

Haar uitgebreide expertise in het strafrecht werd gedurende jaren aangescherpt door het optreden in spraakmakende strafdossiers. Zij staat zowel slachtoffers als verdachten bij en spitste zich voornamelijk toe op geweldsdelicten, zedendelicten en drugsdelicten.

Lisa-Marie Parmentier heeft een gedreven doorzettingsvermogen en dit komt in haar passie voor het Strafrecht naar boven. Het recht op een eerlijk proces wordt voor iedereen gegarandeerd. Wanneer u op zoek bent naar een ervaren strafrechtadvocaat, Mr. Parmentier staat aan volledig uw zijde.

Advocaat Lisa-Marie Parmentier is werkzaam bij

Advocatenkantoor Parmentier

Advocatenkantoor Parmentier

Gent

Advocatenkantoor Parmentier Advocaten gevestigd in Gent richt zich in het bijzonder op Strafrecht. Na haar jarenlange ervaring bij een gerenommeerd advocatenkantoor te Antwerpen heeft Mtr. Lisa-Parmentier haar eigen kantoor opgericht in 2021. Bij haar vorige werkgever heeft zij het departement Strafrecht in West- en Oost-Vlaanderen uitgebouwd en geleid…….

Bekijk kantoor

België-goot-dik

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 03 808 3719 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafzaken

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrecht advocaten hebben wij een landelijke dekking in heel Nederland.

  België-goot-dik