Skimmen en creditcardfraude

Wordt u verdacht van het kopiëren, vervalsen of misbruik van een betaalpas of creditcard? Heeft u een creditcard of betaalpas gebruikt die niet aan uzelf toebehoord? U maakt zich dan schuldig aan fraude. Wanneer u verdacht wordt van fraude is het belangrijk tijdig een gespecialiseerde advocaat in te schakelen. Dit kan vaak op pro-deo basis.

Gratis intakegesprek
Weten wat u kan verwachten en wie u het beste kan helpen? Bel 03 808 3719 voor een gratis intakegesprek. De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden.

ls-advocaten-fraude

Wat is skimming?

Skimming of skimmen is het kopiëren van een betaalpas. Dit gebeurt door het betaalapparaat te saboteren. Op het apparaat wordt andere apparatuur aangebracht die de magneetstrip van de betaalpas kopiëren. De beveiligingscode behorende bij de betaalpas wordt vaak via video afgekeken.

Bestraffing skimmen

Skimmen kan zwaar worden bestraft worden. Een werkstraf, gevangenisstraf of geldboete behoren tot de mogelijkheden. Het een en ander hangt af van de omstandigheden van het geval zoals de duur, bedragen en methode die gebruikt is.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 03 808 3719 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafrecht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrechtadvocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in heel België.

  België-goot-dik

  Pro deo-advocaat

  Vaak is het mogelijk om verkeerszaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, op pro deo-basis.

  Ga terug naar hoofdpagina Strafbare feiten