Wat is phishing?

Wordt u verdacht van phishing? Heeft u mails gestuurd naar mensen met het verzoek om persoonlijke informatie? Heeft u een nep website opgezet om te frauderen? Of u schuldig bent of niet, doet er voor ons niet toe. De advocaten van Strafrechtadvocatenwijzer hebben ruime ervaring met verduistering, oplichting, fraude en diefstal, en kunnen u daarom uitstekend bijstaan in uw verdediging voor justitie.

Phishing is een vorm van internetfraude. Het bestaat uit het oplichten van mensen door ze te lokken naar een valse website, die een kopie is van de echte website. Bankwebsites worden vaak op deze manier vervalst. Op de valse website wordt hen gevraagd om in te loggen met hun naam, wachtwoord of kredietkaartnummer.

Phishing is een misdrijf. De rechter kan u een gevangenisstraf van enkele jaren of een geldboete opleggen. U heeft dus te maken met een serieuze confrontatie met justitie. Schakel dan ook direct de expertise in van een advocaat die ervaring heeft met deze materie, om samen met deze advocaat uw verweer voor te bereiden.

Advocaat strafrecht
Neem geen risico met uw strafzaak. Een advocaat kan vrijspraak of een lagere straf bewerkstelligen. Contacteer direct een strafrechtadvocaat van Strafrechtadvocatenwijzer.

Altijd een strafrechtadvocaat in de buurt
Onze kantoren vindt u door heel Vlaanderen en zo zit de juiste advocaat met strafrecht als voorkeurmaterie altijd bij u in de buurt. De advocaten behandelen alle soorten strafzaken.

Pro deo-advocaten strafrecht
De advocaten nemen ook strafzaken op basis van pro deo in behandeling!

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 03 808 3719 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafrecht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrechtadvocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in heel België.

  België-goot-dik
  Z

  Specialisten in strafrecht

  Z

  Conform gedragsregels OVB

  Z

  Advocaten in gans België